Samsung lansează în România noua linie de aspiratoare verticale Jet

Samsung lansează în România noua linie de aspiratoare verticale Jet

Samsung Eletronics lansează în România noua linie de aspiratoare Samsung Jet fără cablu de alimentare, uşor de utilizat şi care pot genera o putere de aspirare de până la 200W.

Ştiri pe aceeaşi temă

Samsung Jet are un motor cu invertor digital, care încorporează lamele montate prin ultrasunete şi un difuzor care optimizează fluxul aerului. Aceste caracteristici permit menţinerea unui nivel ridicat de durabilitate şi în acelaşi timp generarea unei puteri ridicate de aspirare.

Sistemul Jet Cyclone dispune de nouă cicloni separaţi - fiecare cu trei intrări diferite, pentru a minimiza pierderea puterii de aspirare atunci când se captează particulele fine de praf.

Utilizatorii se pot bucura de o autonomie ridicată a bateriei, de până la o oră de utilizare continuă, în cazul modelului VS75. În acelaşi timp, pentru că bateria poate fi înlocuită cu uşurinţă, utilizatorii pot prelungi sesiunea de curăţenie până la două ore. Bateria de rezervă pentru aspiratoarele Jet poate fi achiziţionată separat.

Aspiratorul are filtru HEPA cu 5 straturi

Samsung Jet vine la pachet cu o diversitate de perii motorizate care oferă soluţii de curăţare pentru diverse scenarii, adaptate tuturor stilurilor de viaţă, tipurilor de podea şi obiceiurilor de curăţenie.

Aspiratorul are un sistem de filtrare HEPA cu 5 straturi, iar filtrele sunt verificate şi certificate de British Allergy Foundation (BAF) şi captează 99,999% din particulele de praf şi alergenii care în mod normal ar reveni în cameră, prin sistemul de evacuare a aerului.

Recipientul lavabil de gunoi al Samsung Jet, precum şi tamburul detaşabil sunt funcţionalităţi care adresează nivelul de igienă şi mentenanţa produselor. Recipientul pentru praf poate fi înlăturat cu uşurinţă, apoi golit şi spălat. Sistemul multi-ciclonic este la rândul lui detaşabil printr-un singur click.

Staţia de încărcare poate fi montată în plan vertical

Display-ul digital integrat arată statusul aparatului, precum nivelul bateriei şi tipul de perie utilizată. De asemenea, îi alertează pe utilizatori în cazul unor blocaje ale periei, ceea ce permite folosirea aspiratorului în condiţii optime, pentru o perioadă îndelungată de timp.

Staţia de încărcare 2 in 1 a Samsung Jet poate fi ajustată şi le permite utilizatorilor să depoziteze şi să încarce aspiratorul mai facil. Staţia de încărcare poate fi montată în plan vertical, pentru cei care îşi doresc să economisească spaţiu. În acelaşi timp, poate fi folosită ca o staţie de încărcare de sine stătătoare.

Corpul Jet cântăreşte doar 1,66 kilograme, iar cele trei modele disponibile în România sunt Jet 70 Complete, Jet 70 Turbo şi Jet 75 Premium.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările