Routerele HUAWEI WiFi Mesh 3 aduc viteze Wi-Fi 6 şi Harmony OS

Routerele
HUAWEI WiFi Mesh 3 aduc viteze Wi-Fi 6 şi Harmony OS

HUAWEI WiFi Mesh 3.

Huawei a lansat cea mai nouă generaţie de routere, HUAWEI WiFi Mesh 3, produse WiFi 6 Plus cu viteze de 3000 Mbps (5GHz Band) şi 571 Mbps (2.4GHz Band).

Ştiri pe aceeaşi temă

HUAWEI WiFi Mesh 3 poate acoperi 200 m2, iar dacă sunt folosite trei unităţi, acoperă până la 600 m2. HUAWEI WiFi Mesh 3 permite utilizatorilor să plaseze şi să configureze routerul în funcţie de tipul casei. 

Fie că este vorba de un bloc cu mai multe etaje sau o casă cu un singur nivel, routerul oferă semnalul WiFi chiar şi pe balcon sau în curtea din spate.

HUAWEI WiFi Mesh 3 dispune de tehnologia NFC, astfel, tot ce trebuie să facă utilizatorul pentru a se conecta la reţea este să plaseze smartphone-ul cu sistem de operare Android şi cu funcţia NFC activată, în partea de sus a routerului şi se poate conecta la reţeaua WiFi imediat, fără a fi nevoie de introducerea unei parole. Produsul este potrivit pentru cei care au adesea musafiri.

HUAWEI WiFi Mesh 3 poate suporta peste 250 de dispozitive conectate simultan, reţeaua rămânând în continuare stabilă. Prin intermediul Huawei Smart Life App, utilizatorii pot seta aspectul şi dimensiunea locuinţei lor şi pot genera o hartă de performanţă a semnalului, astfel încât puterea şi acoperirea semnalului în casă pot fi  vizualizate în orice moment.

Dacă există probleme de conectivitate, utilizatorii pot folosi caracteristica Smart Diagnosis pentru depanare uşoară. Cu aceasta, utilizatorii pot găsi toate problemele de conexiune existente şi le pot rezolva automat. Sistemul de protecţie HomeSec oferă router-ului caracteristici de securitate puternice fără costuri suplimentare.

Caracteristici principale:

  • dimensiunile unei unităţi  174 x 70 x 107 mm, greutate de 413 gr.
  • Wi-Fi în standardele b/g/n/ax cu 2 x 2 MIMO pe 2.4GHz şi 2 x 2 MIMO pe 5 GHz, viteze de până la 574 Mbps pe 2.4 GHz şi până la 2.402 Mbps pe 5 GHz ;
  • memorie - fiecare unitate are 256 MB RAM şi 128 MB ROM;
  • porturi Ethernet 10 / 100 / 1.000 Mbps cu auto-negociere.;
  • funcţii protocol 802.11kvr, HarmonyOS Mesh+, metode de conectare WAN PPPoE / DHCP / adresă IP statică, temporizator Wi-Fi, Guest Wi-Fi, limitarea vitezei dispozitivului, controlul accesului Wi-Fi, control parental, VPN pass through, DMZ / server virtual.


Noul router este disponibil din 27 ianuarie în magazinul online Huawei România şi în magazinele reţelelor partenere de retail la preţul recomandat de vânzare de 749 lei pentru sistemul cu 2 unităţi şi 1.049 lei pentru sistemul cu 3 unităţi.

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările