Razer anunţă noile Opus, căşti over-ear cu anulare a zgomotului de fond

Razer anunţă noile Opus, căşti over-ear cu anulare a zgomotului de fond

Foto: Razer

Razer Opus sunt wireless şi oferă sunet certificat THX, alături de anulare activă a zgomotului de fond şi cel mai interesant lucru este că nu sunt destinate doar gamerilor, spre deosebire de majoritatea produselor Razer.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noile Razer Opus folosesc un sistem Advanced Hybrid Active Noise Cancelling (ANC) pentru a anula zgomotul mediului înconjurător, prin intermediul a patru microfoane ANC dedicate. Acestea au fost concepute pentru a elimina o serie de frecvenţe externe, oferind o experienţă acustică clară şi fără întreruperi.

Conform Razer, noile Opus au fost expuse la sute de teste concepute într-o manieră ştiinţifică pentru a primi certificarea THX şi pentru a asigura cele mai înalte standarde audio. Pentru a se ridica la nivelul necesar obţinerii certificării THX, chiar şi cele mai mici detalii precum răspunsul în frecvenţă, trebuie să contribuie la reproducerea clară şi fără distorsiuni atât a componentei vocale a conţinutului audio, cât şi a celor mai joase sunete, chiar şi la volum maxim.

Greutatea redusă şi cupele, respectiv banda confecţionată dintr-o combinaţie de pluş cu piele artificială garantează confort chiar şi pe o durată extinsă de folosire. Design-ul a fost conceput pentru a elimina orice fel de puncte de presiune care pot incomoda folosirea căştilor. Mai mult, fiecare încărcare a bateriei asigură o durată de funcţionare de până la 25 de ore cu tehnologia ANC activată, oferind posibilitatea utilizatorilor să se bucure de o experienţă audio de înaltă calitate pentru o perioadă extinsă.

Razer Opus încorporează şi alte caracteristici precum modul Quick Attention, ideal în momentele în care trebuie să fim conectaţi la mediul înconjurător. Jack-ul de 3,5mm asigură compatibilitate cu majoritatea dispozitivelor.

Caracteristici complete:

 • Certificat THX – Pentru o redare clară a segmentelor vocale şi a dialogurilor, fără distorsiuni şi cu o izolare excelentă pentru zgomot
 • Tehnologie ANC avansată – Tehnologie hibridă de noise cancellation cu patru microfoane  ANC dedicate
 • Conceput pentru confort –  Bentiţă şi cupe din material de pluş şi imitaţie de piele
 • Aplicaţie mobilă Opus – Presetări de egalizator calibrate THX, setări automate şi informaţii despre statusul bateriei
 • Mod Quick Attention – Pentru a fi alert şi conectat la mediul înconjurător în situaţiile necesare
 • Funcţii automate de pauză/redare – Pentru un control inteligent al conţinutului media
 • Design conceput pentru mobilitate  – Durată de funcţionare de până la 25 de ore cu tehnologia ANC activată, jack de 3.5mm şi cutie de transport
 • Boxe: 2 x difuzoare dinamice de 40mm
 • Greutate: 265g
 • Frecvenţă de răspuns: 20 Hz – 20 kHz
 • Microfon:  două pentru comunicare, patru pentru tehnologia ANC hibridă
 • Conectivitate: Bluetooth 4.2 şi jack de 3.5mm
 • Codec-uri compatibile: AAC şi APTX, 4.2, A2DP, AVRCP, HFP

Preţul noilor Razer Opus va porni de la 209,99 de euro, iar căştile vor fi disponbile pe Razer.com, în cadrul magazinelor Razer Store, dar şi în oferta partenerilor Razer din America de Nord, Europa, China şi zona Asia Pacific.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: