Philips lansează Fidelio X3, căşti premium, create special pentru audiofili

Philips lansează Fidelio X3, căşti premium, create special pentru audiofili

Philips Fidelio X3

Philips Fidelio X3 sunt căşti supraauriculare cu fir, cu design deschis (open-back), cel mai recent model al seriei Fidelio şi totodată vârful de gamă al acesteia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Philips Sound a conceput Fidelio X3 din materiale polimerice cu mai multe straturi, umplute cu gel pentru o mai bună amortizare, şi un sistem de magneţi din neodim, care permite o frecvenţă extinsă şi o reproducere spaţială precisă, care pun în valoare bass-ul gamei Philips Fidelio.
 
Dispunând de cupe cu două straturi, cu o nouă construcţie şi o formă internă concepută pentru a reduce vibraţiile, difuzoarele căştilor Fidelio X3 sunt pre-înclinate până la un unghi de 15 grade pentru a se potrivi mai bine cu forma naturală a urechii şi pentru a asigura că muzica este direcţionată direct în canalul auditiv.
 
O constructie uşoară dar solidă, din oţel satinat,  este acoperită cu piele Muirhead de culoare neagră, iar o bandă din pâslă groasă şi bureţi cu memorie acoperiţi cu velur ce garantează un confortul chiar şi în timpul sesiunilor lungi de ascultare.
 
Căştile oferă spaţialitate datorită design-ului de tip „open-back”, iar arhitectura avansată de care beneficiază Fidelio X3 înlocuieşte un grilaj tradiţional cu o ţesătură Kvadrat transparentă acustic, pentru a reduce acumulările de presiune şi reflexele undelor staţionare din spatele difuzoarelor.
Fidelio X3 vine cu o lăţime de bandă acreditată de HRA, de la 5hz la 40 KHz. Fidelio X3 poate fi utilizat şi în balanced mode pentru a oferi canalelor dreapta şi stânga direcţii separate pentru a reduce apariţia inteferenţelor şi a îmbunătăţi separarea stereo. Căştile vin cu cablu inclus şi conectori de 3.5 mm şi 6.3 mm. 
Fidelio X3 va fi disponibil în România luna iunie.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: