Pariul unui analist despre maşina autonomă dezvoltată de Apple. Când se va lansa Apple Car

Pariul unui analist despre maşina autonomă dezvoltată de Apple. Când se va lansa Apple Car

FOTO via InsideEVs.com

Apple este o companie care explorează în mod continuu noi moduri în care se poate îmbunătăţi şi noi pieţe pe care poate dezvolta produse, pentru a ţine pasul cu firmele concurente. Dacă lumea pare că se îndreaptă către un viitor în care maşinile se vor conduce singure, Apple face tot posibilul să fie inclusă în ecuaţia banilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nu mai este de multă vreme un secret faptul că gigantul din Cupertino lucrează la dezvoltarea tehnologiei pentru maşinile autonome, însă momentul în care va fi lansat vehiculul în cauză ar putea fi mai aproape decât credeam. 

Conform analistului recunoscut în ceea ce priveşte predicţiile care ţin de Apple, Ming-Chi Kuo, citat de Business Insider, vom putea cumpăra Apple Car începând cu anul 2023.

De asemenea, pe lângă mult aşteptata maşină autonomă, Apple va lansa şi o pereche de ochelari cu realitate augmentată, în genul defunctului Google Glass, în următorii ani. Va fi foarte interesant de urmărit dezvoltarea noilor gadget-uri Apple, mai ales că producătorul nu a mai scos pe piaţă de ani buni un produs revoluţionar.

În ceea ce priveşte inteligenţa artificială dezvoltată pentru a fi montată apoi pe maşinile autonome, aceasta se află în plină dezvoltare în cadrul proiectului supranumit „Titan”, ea urmând, cel mai probabil, să fie pusă la dispoziţie, contra cost, şi altor producători care vor vrea să se ralieze trendului maşnilor autonome.

 

citeste totul despre: