MSI a lansat laptopurile 2-în-1 din seria Summit, E13 Flip Evo şi E16 Flip, staţia de andocare MSI USB-C Gen 2 şi MSI Pen

MSI a lansat laptopurile 2-în-1 din seria Summit,
E13 Flip Evo şi E16 Flip, staţia de andocare MSI USB-C Gen 2 şi MSI Pen

MSI Summit E13 Flip Evo şi E16 Flip.

MSI a prezentat în cadrul evenimentul virtual „MSIology: Determined to Succeed 2021”, dispozitivele MSI Summit E16 Flip şi MSI Pen, Summit E13 Flip Evo şi staţia de andocare MSI USB-C Gen 2.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noile MSI Summit E13 Flip Evo şi Summit E16 Flip au afişaje în format 16:10.  

În ceea ce priveşte şasiul, Summit E13 Flip Evo şi Summit E16 Flip se pot roti la 360 de grade. Designul convertibil este adaptabil pentru a se potrivi unei varietăţi de scenarii: poate fi ajustat pentru a fi un monitor de prezentare sau poate fi folosit pur şi simplu pentru vizualizarea materialelor de conferinţă sub formă de tabletă şi poate fi întors în modul cort pentru a deveni o tablă albă pentru luarea notiţelor în timpul discuţiilor de grup.
Datorită procesului de fabricaţie CNC pentru un design unibody (dintr-o singură bucată), carcasele sunt subţiri, elegante şi solide.

Cu tehnologia ce foloseşte aluminiu extrudat, şasiul Summit E13 Flip Evo oferă o durabilitate ridicată, iar balamalele pot suporta o utilizare extinsă de ani de zile.Summit E13 Flip Evo este proiectat cu cea mai recentă platformă Intel Evo, echipat cu procesor Intel Core i7 din a 11-a generaţie şi grafică Intel Iris Xe.

Seria MSI Summit, este echipată cu SSD PCIe Gen4, port Thunderbolt 4 şi Wi-Fi 6E. 

Noua serie MSI Summit oferă o protecţie triplă a camerei web:
  • indicator luminos
  • tasta rapidă pornit/oprit
  • comutator fizic aflat pe partea laterală a laptopului.
 
MSI oferă Noise Cancellation pentru a disipa imediat zgomotul de fundal atât pentru difuzor cât şi pentru microfon şi Noise Reduction Cam permite camerei web să elimine din zgomotul de semnal şi să producă imagini de calitate.

Summit E16 Flip vine cu un şasiu Ink-Black ornamentat cu o margine aurie şi este echipat cu cea mai recentă placă grafică NVIDIA. Cu noul design termic exclusiv „Dynamic Cooler Boost”, Summit E16 Flip rulează sub 35 dB chiar şi atunci când procesorul este sub sarcină maximă. Summit E16 Flip este echipat cu 4 microfoane pentru a se asigura că sunetul poate fi înregistrat bine pentru conferinţe. 
 
 
Staţia de andocare MSI USB-C Gen 2 ajută la reducerea tuturor firelor la unul singur putând conecta până la trei afişaje externe 4K UHD şi centralizând mai multe porturi USB. Suportă o putere totală de 100 de waţi. Staţia de andocare MSI USB-C Gen 2 acceptă MAC address Pass-Through şi PXE Wake-on-LAN (WOL). Acest lucru face ca noua andocare să se potrivească atât pentru uz personal, cât şi pentru afaceri.


Folosind cea mai recentă tehnologie MPP 2.0, MSI Pen oferă un transfer stabil. Acesta are 4096 de niveluri de sensibilitate la presiune În timpul evenimentului, MSI a demonstrat cum MSI Pen poate fi folosit chiar şi ca telecomandă pentru a opera prezentări cu un simplu click. Există, evident, o potrivire perfectă cu Summit E13 Flip Evo şi Summit E16 Flip. MSI Pen poate fi folosit e la adnotări şi luarea de notiţe la semnături digitale, întâlniri de afaceri sau desene.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările