Motorola relansează smartwatch-ul său cu design clasic, Moto 360

Motorola relansează smartwatch-ul său cu design clasic, Moto 360

Captura Moto360.com

Moto 360 a apărut în 2015, definind piaţa smartwatch-urilor cu Android încă de atunci, iar Motorola a anunţat că ceasul său va reveni, cu un aspect clasic şi specificaţii updatate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Moto 360 a fost primul ceas cu Wear OS, fiind lansat de producătorul american în 2015. Noua variantă va primi un upgrade serios în ceea ce priveşte specificaţiile, venind cu un Qualcomm Snapdragon Wear 3100, 1GB memorie RAM şi 8GB memorie de stocare, conform 9to5Google.

Ceasul va beneficia de asemenea şi de un always-on display şi o baterie de 355mAh, care poate fi încărcată complet într-o singură oră, cu ajutorul încărcătorului din cutie

Moto 360 va avea şi NFC, astfel încât utilizatorii vor putea folosi Google Pay pentru a realiza tranzacţii rapide. Există şi moduri diferite, care au scopul de a mări durata de viaţă a bateriei, precum ”Time Only”, care se va activa automat în momentul în care nivelul bateriei va fi scăzut. Acesta poate oferi ceasului 3 zile de funcţionare în plus.

Foto: 9to5Google

Designul smartwatch-ului este unul clasic, simplist, display-ul măsurând 1,2 inci. Vor fi trei versiuni de culoare diferite: rose gold, steel gray şi phantom black (foto cover). Panoul OLED are o rezoluţie de 390 x 390 de pixeli, iar ceasul beneficiază de rezistenţă la presiune de până la 3 atmosfere (un detaliu important în cazul în care vrei să îl porţi atunci când înoţi).

Moto 360 va fi disponibil în luna decembrie, la preţul de 349,99 de dolari. Notabil este şi faptul că producătorul american nu este cel care va fabrica ceasul, lăsând această sarcină unei companii numită eBuyNow.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: