LG a încetat să mai producă smartphone-uri

LG a încetat să mai producă smartphone-uri

FOTO Unsplash.com

Producătorul coreean LG a făcut un pas important spre închiderea diviziei sale de telefoane, oprind efectiv producţia dispozitivelor mobile.

Ştiri pe aceeaşi temă

La începutul lunii aprilie, LG confirma zvonurile şi anunţa oficial că va ieşi de pe piaţa telefoanelor mobile. Acum, la mai puţin de două luni distanţă, compania coreeană deja a încetat să mai producă smartphone-uri.

Conform Asia Business Daily, 31 mai a fost ultima zi în care LG a mai produs telefoane.

Fabrica în care LG şi-a construit cea mai mare parte a dispozitivelor mobile, localizată în Vietnam, va fi reprofilată şi va produce aparate de uz casnic, o altă nişă pe care compania coreeană activează.

LG încă nu este, încă, ieşită complet din piaţa telefoanelor mobile. Va mai activa până în momentul în care contractele actuale vor ajunge la final.

Ieşirea LG de pe piaţa smartphone-urilor a fost o decizie pe care piaţa o anticipa deja de multă vreme. Asta pentru că, vreme de foarte mulţi ani, divizia de telefoane a LG a funcţionat pe pierdere, nereuşind să concureze cu Samsung şi cu producătorii chinezi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările