Gillette a lansat în România Gillette Heated Razor, primul aparat de ras cu bandă încălzită

Gillette a lansat în România Gillette Heated Razor, primul aparat de ras cu bandă încălzită

Gillette Heated Razor.

Gillette a lansat în România Gillette Heated Razor, primul aparat de ras cu bandă încălzită, ce are temperatură ajustabilă şi oferă senzaţia unui bărbierit cu prosopul la cald prin simpla apăsare a unui buton.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dispozitivul a fost dezvoltat de către divizia premium GilletteLabs şi este o inovaţie pentru segmentul de îngrijire pentru bărbaţi, atât prin tehnologia de încălzire care pregăteşte pielea pentru bărbierit, dar şi prin modalitatea în care a fost dezvoltat şi prezentat global. Gillette Heated Razor este disponibil exclusiv pe emag.ro, iar până pe 30 septembrie beneficiază de un preţ special, cu discount de 20%.

Gillette Heated Razor este un dispozitiv de înaltă tehnologie, care beneficiază de bandă încălzită, sistem inteligent de reglare a căldurii şi tehnologie FlexDisc. De asemenea, este primul aparat dezvoltat de către divizia premium GilletteLabs, care se adresează unui public larg, interesat de tehnologie, ce înţelege beneficiile pe care noutatea le poate avea asupra calităţii experienţelor de zi cu zi şi investeşte în produsele avangardiste şi în inovaţie.Noul Heated Razor de la GilletteLabs oferă căldură instantanee prin simpla apăsare a unui buton şi oferă un bărbierit cu mult mai confortabil.

 De asemenea, Heated Razor este echipat cu: 

  • Rezerve GilletteLabs: Au fost create special pentru aparatul de ras încălzit pentru a permite contactul constant între bara de încălzire şi piele, cu acelaşi confort continuu în fiecare moment al bărbieritului

 

  • Banda încălzită: Oferă căldură şi senzaţia unui prosop fierbinte la simpla apăsare a unui buton. Tehnologie cu bară de încălzire instantanee, continuă şi reglabilă.

 

  • Sistem inteligent de control al căldurii: Cu o simplă apăsare de buton, poţi alege cu uşurinţă între două niveluri de căldură (43°C sau 50°C) pentru a obţine confortul optim, pe baza preferinţelor tale. La următoarea folosire, aparatul se va încălzi la intensitatea folosită ultima dată.

 

  • Cuplare magnetică şi încărcare wireless: Aparatul de ras a fost special creat pentru a sta în poziţie verticală pe staţia de încărcare wireless.

 

  • 100% rezistent la apă: Creat special pentru a fi 100% rezistent la apă.

 

  • Tehnologia FlexDisc: asigură contactul maxim între piele şi bara de încălzire la fiecare mişcare.

 

La momentul lansării globale, în 2018, Gillette Heated Razor a fost disponibil în ediţie limitată, exclusiv pe Indiegogo, site-ul de crowdfunding unde a şi fost prezentat prototipul produsului. După ce întregul stoc s-a vândut în mai puţin de o săptămână, aparatul Gillette Heated Razor a fost prezentat la Consumer Electronics Show 2019, unde a câştigat premiul pentru „Engadget’s People’s Choice”, ulterior devenind disponibil pentru publicul larg.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările