Elon Musk: „Maşinile Tesla vor putea vorbi în curând cu oamenii”

Elon Musk: „Maşinile Tesla vor putea vorbi în curând cu oamenii”

Într-o postare pe Twitter, CEO-ul Tesla a anunţat că maşinile companiei vor primi în curând o actualizare care le va permite să vorbească cu pietonii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Postarea lui Musk este însoţită şi de un videoclip (jos) care prezintă un Model 3 al cărui difuzor poate fi auzit spunând ”Nu sta să te uiţi la mine, hai înăuntru”. Musk spune că acest videoclip ”este real” şi că ”maşinile Tesla vor putea în curând să vorbească cu oamenii, dacă doreşti”.

Tesla a început să adauge mai multe difuzoare maşinilor sale pentru a respecta noi reguli de siguranţă care spun că maşinile electrice trebuie să producă sunet artificial, iar acum se pare că difuzoarele vor putea fi folosite şi în alte metode.

Musk a anunţat că ele vor fi integrate în sistemul de alarmă din Sentry Mode, funcţia prin care maşina se apără de eventualii hoţi şi care foloseşte deja sistemul intern de sunet al vehiculului pentru a da alarma.

CEO-ul Tesla nu a oferit o dată precisă, menţionând doar că funcţia va fi disponibilă ”în curând”. Proprietarii de Tesla aşteaptă de câteva luni o funcţie care le va permite să îşi personalizeze claxonul şi sunetul artificial produs de maşină, atunci când aceasta se află în mişcare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările