Cea mai bună veste de la Microsoft: toate telefoanele Nokia trec la Windows 10

Cea mai bună veste de la Microsoft: toate telefoanele Nokia trec la Windows 10

Microsoft Lumia promite actualizare pentru toate telefoanele. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

Microsoft a anunţat că toate telefoanele Lumia vor primi Windows 10 şi aceasta este ce amai bună veste pe care o putea comunica privind smartphone-urile sale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Contrar atitudinii pe care au avut-o cei de la Microsoft când au lansat , se pare că Windows 10 va fi compatibil cu toate telefoanele. Nu au trecut decât câţiva ani de la unul dintre cele mai mari scandaluri din . La momentul respectiv, popularitatea platformei Windows Phone a întâmpinat o mare problemă.

Este vorba de tranziţia de la Windows Phone 7 la Windows Phone 8, când oficialii gigantului din Redmond au afirmat că nu vor oferi actualizare pentru vechile telefoane. În contextul în care cei mai mulţi dintre noi s-au enervat teribil, mai ales că era o problemă software, au devenit subit utilizatori de iOS sau Android.

Cine ştie? Cota de piaţă a Windows Phone ar fi putut arăta complet diferit acum dacă Microsoft nu o dădea în bară. Din fericire, americanii au învăţat din propriile greşeli şi istoria nu se va mai repeta odată cu lansarea Windows 10 cel puţin pentru telefoanele Lumia. Pe contul oficiali de Twitter Lumia a fost publicată informaţia.

Află totul despre marea veste Microsoft de la Playtech

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările