Bose închide toate magazinele fizice din Europa, America de Nord, Japonia şi Australia

Bose închide toate magazinele fizice din Europa, America de Nord, Japonia şi Australia

Cei de la Bose au motivat decizia prin faptul că majoritatea produselor lor sunt ”cumpărate într-un ritm din ce în ce mai mare prin intermediul magazinelor online”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sute de angajaţi îşi vor pierde locurile de muncă, după ce Bose a anunţat că va închide toate magazinele fizice din Europa, America de Nord, Japonia şi Australia.

Compania audio a deschis primul său magazin fizic în 1993, având în momentul actual sute de locaţii în întreaga lume. Magazinele sunt folosite în general pentru a arăta cele mai noi produse Bose, precum căştile sale foarte populare cu noise-cancelling sau ochelarii care pot fi folosiţi şi ca o pereche de căşti.

Cei de la The Verge notează că Bose nu a dorit să ofere numărul angajaţilor care vor fi afectaţi de decizia de a închide magazinele fizice. În total, 119 locaţii vor fi închise, conform unui reprezentant al Bose, care va continua însă să aibă o prezenţă în China, India, sud-vestul Asiei, Coreea de Sud şi Emiratele Arabe Unite (aproximativ 130 de magazine).

Compania a anunţat totuşi că va oferi asistenţă în căutarea unui nou loc de muncă celor care lucrează în magazinele fizice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: