Bloomberg: Apple va introduce noi dispozitive care vor înlocui iPhone SE şi iPad Air

Bloomberg: Apple va introduce noi dispozitive care vor înlocui iPhone SE şi iPad Air

Foto: Shutterstock

Compania americană Apple va introduce un nou smartphone iPhone şi o nouă tabletă iPad. După cum a raportat Bloomberg vineri, citând surse, gadgeturile ar putea ajunge pe piaţă încă din martie 2022.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit interlocutorilor agenţiei, dispozitivele vor înlocui actualele serii iPhone SE şi iPad Air. Ambele modele vor primi suport pentru reţelele wireless de generaţia a cincea (5G) şi un procesor mai rapid. Pe lângă aceste inovaţii, noul iPhone va avea şi o cameră îmbunătăţită.

Va fi introdusă şi o actualizare a sistemului de operare iOS, care va adăuga caracteristica de recunoaştere facială pentru utilizatorii care poartă o mască medicală, care a devenit cunoscută săptămâna trecută.

Potrivit surselor agenţiei, data de lansare este încă supusă modificării din cauza întârzierilor de producţie sau a altor modificări din cadrul companiei. Totuşi, potrivit Bloomberg, luând în considerare produsele deja anunţate pentru martie, 2022 ar putea fi un an record pentru Apple în ceea ce priveşte numărul de produse noi.

Fondată în 1976, Apple produce iPhone-uri, iPad-uri, iMac-uri, MacBook-uri, iPod-uri şi alte produse de înaltă tehnologie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările