Apple recheamă o versiune de Macbook Pro din cauza unor probleme ale bateriei

Apple recheamă o versiune de Macbook Pro din cauza unor probleme ale bateriei

Unităţile au fost vândute între septembrie 2015 şi februarie 2017, iar cei care au acest tip de Macbook Pro nu ar trebui să îl mai folosească deloc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apple a luat decizia de a rechema în service câteva modele ale versiunii de 15 inci a laptop-ului său Macbook Pro, ca urmare a unor probleme cauzate de bateria acestuia, care este predispusă la supraîncălzire, constituind o problemă de siguranţă pentru utilizatorul laptop-ului.

Modelul afectat este Macbook Pro Retina Mid 2015, iar unităţile au fost vândute în perioada septembrie 2015-februarie 2017. Apple a lansat şi o pagină web pe care utilizatorii o pot accesa şi unde pot introduce numărul de serie al laptopului lor pentru a vedea dacă acesta este afectat.

Pentru a vedea care este modelul de Mac pe care îl ai, apasă pe opţiunea ”About This Mac”, care poate fi accesată de la logo-ul Apple din colţul din stânga sus al ecranului. Dacă laptop-ul tău are această problemă, va trebui trimis la un service autorizat Apple, acolo unde bateria sa va fi înlocuită. Schimbarea sa va dura până la două săptămâni şi nu va duce la o prelungire a garanţiei.

Nu este prima oară când Apple are probleme de hardware. În 2017, compania a recunoscut că încetinea în mod voit bateriile din modelele vechi de iPhone, iar recent, clienţii săi s-au plâns de probleme ale tastaturilor pentru Macbook. De fiecare dată, compania a realizat programe de înlocuire gratuită a componentelor afectate.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: