Apple pregăteşte o pereche de AirPods Pro Lite. Care sunt diferenţele faţă de AirPods Pro

Apple pregăteşte o pereche de AirPods Pro Lite. Care sunt diferenţele faţă de AirPods Pro

Foto: Apple

Zvonurile spun că gigantul din Cupertino va lansa în curând o versiune mai accesibilă ca preţ a celor mai bune căşti ale sale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Momentan, cele mai ieftine căşti ale celor de la Apple sunt versiunea simplă a AirPods-urilor, care vine cu o cutie fără încărcare wireless şi costă 159 de dolari. Cei care doresc cutia cu încărcare wireless trebuie să plătească 199 de dolari, iar AirPods Pro-urile, versiunea de top a căştilor Apple, costă 249 de dolari.

În ultima vreme însă, au apărut o mulţime de zvonuri legate de apariţia unor AirPods Pro Lite, o versiune mai accesibilă a căştilor true wireless cele mai puternice ale companiei americane.

Diferenţa principală ar fi lipsa ANC-ului, sau anularea activă a zgomotului de fond, exact caracteristica care făcea ca AirPods Pro să îşi capete partea de ”Pro” din denumire, fiind o funcţie pe care o găsim în general pe căştile premium. Practic, AirPods Pro Lite ar fi identice la interior cu AirPods-urile normale, singurul lucru diferit fiind aspectul - asemănător cu AirPods Pro, cu design in-ear.

Se pare că aceste căşti vor intra în producţie aproape de jumătatea acestui an, Apple ţintind un preţ de lansare de aproximativ 200 de dolari pentru ele.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: