Apple lansează un nou MacBook Air, mai ieftin decât modelul anterior

Apple lansează un nou MacBook Air, mai ieftin decât modelul anterior

Foto: Apple

Gigantul din Cupertino continuă lansările în perioada coronavirusului, însă vine din nou cu tăieri de preţuri, ca în cazul căştilor Powerbeats.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce zilele trecute a lansat o nouă pereche de căşti Powerbeats, mai bune şi mai ieftine cu 50 de dolari faţă de cele vechi, Apple aplică aceeaşi tactică astăzi cu Macbook Air.

Americanii au îmbunătăţit specificaţiile unuia dintre cele mai populare laptop-uri ale sale, şi au adăugat noua tastatură Magic Keyboard, mult mai apreciată decât vechea Butterfly Keyboard. În plus, au scăzut şi preţul dispozitivului cu 100 de dolari.

Astfel, Macbook Air-ul de bază vine cu un i3 dual-core, tactat la 1.1GHz, în timp ce pentru încă 250 de dolari, fanii Apple vor putea avea un procesor i7, tactat la 1.2GHz, ce poate fi împins prin turbo boost la 3.8GHz. Compania spune că noile procesoare sunt de două ori mai rapide decât modelele vechi.

Şi stocarea a fost mărită, de la 128GB pe modelul de bază până la 256GB, cu opţiunea de a o duce până la 2TB, dacă mai scoţi 800 de dolari din buzunar (sau mai degrabă de pe card).

Cât priveşte preţul, noul Macbook Air va fi disponibil începând cu 999 de dolari. Cea mai bună variantă pentru a pune mâna pe el este comanda online, ţinând cont că toate magazinele fizice Apple din Europa sunt închise în acest moment, din cauza pandemiei COVID-19.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: