AMD a anunţat noile procesoare mobile Ryzen 4000

AMD a anunţat noile procesoare mobile Ryzen 4000

Captura YouTube

Aceste noi procesoare sunt complet optimizate pentru funcţiile de lucru de la distanţă şi sunt concepute cu performanţă multi-threading pentru o productivitate excelentă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Având design-uri robuste, enterprise, gândite de HP şi Lenovo, şi fiind echipate cu procesoarele mobile AMD Ryzen PRO 4000 Series, noile notebook-uri sunt aşteptate să fie disponibile la nivel mondial începând cu prima jumătate a anului 2020.

Performanţe de top create pentru flexibilitate

AMD Ryzen 7 PRO 4750U este un procesor pentru notebook-uri de business ultrasubţiri, cu până la 8 nuclee şi 16 thread-uri şi cu o performanţă în multi-thread considerabilă. El oferă o soluţie eficientă din punct de vedere energetic, cu o performanţă cu până la 37% mai bună decât generaţiile anterioare în aplicaţiile Microsoft Office.

Construite pentru a spori productivitatea, cu ajutorul procesului avansat de fabricare pe 7 nm, şi cu arhitectura de bază „Zen 2”, procesoarele AMD Ryzen 7 PRO 4750U oferă performanţe per watt de până de două ori mai mari faţă de generaţia anterioară, şi oferă până la 20 de ore în plus durată de viaţă a bateriei, toate acestea pe o platformă premium.

Tehnologiile AMD PRO

Procesoarele mobile din seria AMD Ryzen PRO 4000 ajută la protejarea datelor, simplificarea managementului şi asigură fiabilitatea pe termen lung cu funcţii exclusiv PRO. Soluţia de securitate pentru acestea este AMD Memory Guard, care protejează datele personale şi de business.

De asemenea, AMD Ryzen PRO oferă asistenţă completă pentru Microsoft Endpoint Manager, pentru a livra o soluţie flexibilă pentru cloud management.

AMD Ryzen pentru Business

Pentru întreprinderile mici şi mijlocii, procesoarele mobile AMD Ryzen 4000 Seria U oferă funcţii puternice de performanţă şi securitate pe notebook-uri comerciale.

Cu această flexibilitate, HP şi-a extins ofertele pentru firmele aflate în creştere şi pentru angajaţii care lucrează de la distanţă, cu laptopurile HP ProBook 445 G7 şi HP ProBook 455 G7, echipate cu procesoarele mobile AMD Ryzen Seria 4000, pe lângă HP ProBook x360 435 G7, un laptop convertibil pentru business, prezentat mai devreme în acest an.

Pentru întreprinderile mari, procesoarele mobile AMD Ryzen PRO 4000 Series oferă o productivitate de top şi funcţii de securitate şi management exclusive gamei PRO, pentru a răspunde nevoilor informatice ale companiilor. Lenovo a făcut un update portofoliului ThinkPad, notebok-uri care vin acum echipate cu procesoarele mobile AMD Ryzen PRO 4000 Series.

Specificaţii tehnice:

MODEL
NUCLEE/
THREADS
TDP
FRECVENŢE BOOST/BASE
NUCLEE GPU
L2 / L3 CACHE (MB)
AMD Ryzen™ 7 PRO 4750U
8/16
15W
Până la 4.1 / 1.7 GHz
7
12
AMD Ryzen™ 5 PRO 4650U
6/12
15W
Până la 4.0 / 2.1 GHz
6
11
AMD Ryzen™ 3 PRO 4450U
4/8
15W
Până la 3.7 / 2.5 GHz
5
6

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: