ADATA a lansat două baterii externe cu capacitate mare şi fast charging

ADATA a lansat două baterii externe cu capacitate mare 


şi
fast charging

Noile baterii externe ADATA.

ADATA, producător de module DRAM, produse NAND Flash şi accesorii mobile, a anunţat miercuri, 12 august, lansarea powerbank-urilor P20000QCD şi P10000QCD.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu baterii de mare capacitate şi suport pentru tehnologii multiple de încărcare rapidă, noile powerbank-uri sunt potrivite pentru persoanele care utilizează intens diverse dispozitive mobile şi care au nevoie de posibilitatea de a le încărca frecvent şi rapid.

ADATA P20000QCD – capacitate mare şi încărcare rapidă

Cu ajutorul P20000QCD, utilizatorii pot reduce semnificativ timpul de încărcare a dispozitivelor mobile. Cu o baterie mare, de 20.000 mAh, design compact, suport pentru încărcare rapidă Qualcomm Quick Charge (QC) 3.0 şi USB Power Delivery (PD) 3.0, P20000QCD va încărca dispozitivele mobile cât ai clipi. Concret, P20000QCD poate alimenta un telefon mobil de la 0 la 100% de până la şase ori. Mai mult, P20000QCD are două porturi USB-A şi un port USB-C cu ieşire de până la 5V/3A, permiţând utilizatorilor să încarce simultan până la trei dispozitive.

ADATA P10000QCD – suport pentru tehnologii multiple de încărcare rapidă

Modelul P10000QCD de 10.000 mAh oferă versatilitate şi confort, cu suport pentru o gamă largă de tehnologii de încărcare rapidă, ceea ce îl face potrivit pentru utilizatorii care folosesc dispozitive mobile de la diferiţi producători. Tehnologiile de încărcare rapidă acceptate de P10000QCD includ Qualcomm QC 3.0, USB PD 3.0, MTK PE1.1, Samsung AFC, Huawei SCP & FCP şi Oppo VOOC. P10000QCD are, de asemenea, un port USB-C şi acceptă încărcarea bidirecţională. Aceast lucru înseamnă că utilizatorii vor avea nevoie de un singur cablu pentru încărcarea powerbank-ului, precum şi a tuturor dispozitivelor lor, de la telefoane mobile la console de jocuri. În partea superioară a portului USB-C, P10000QCD oferă două porturi USB-A ce permit încărcarea simultană a până la trei dispozitive.

Atât P10000QCD, cât şi P20000QCD sunt echipate cu afişaj digital care indică statusul powerbank-ului şi cu circuite interne inteligente care protejează dispozitivele împotriva suprasarcinilor, supraîncărcării, scurtcircuitării, supra-tensiunii şi supra-curentului.

Disponibilitatea exactă a noilor produse ADATA poate varia în funcţie de regiune. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: