Black Friday de Ignat. La ce preţ se vinde carnea de porc pe eMag

Black Friday de Ignat. La ce preţ se vinde carnea de porc pe eMag

FOTO Shutterstock

eMag a creat de Black Friday o secţiune cu surprize, în cadrul căreia a scos la vânzare, alături de rochii de mireasă sau pachete turistice ori de închiriere a maşinilor şi scuterelor, şi produse „De Ignat”.

Preţul unui kilogram de „pulpă de porc fără fleică, cu os, 12.5 (±0.5) kg” este de 15.12 lei/kg, iar semicarcasa de sfertuită, 41.5 (±0.5) kg, costă 13.23 lei/kg, conform ofertei eMAG de Black Friday

Preţul afişat include transport şi TVA.

Pulpa de porc are 12 kg, costă 190 de lei şi este formată din: muşchiul pulpei (acoperit cu slănină şi şoric), osul şi rasolul piciorului de porc.

Semicarcasa de porc sfertuită are 41 de kg, costă 550 de lei şi este compusă din:

- sfertul anterior al porcului (rasolul cu os, spată cu os, ceafă cu os, alături de slănină şi şoriciul de acoperire)

- mijlocul porcului (muşchi, grăsime intramusculară, suportul osos al pieptului, împreună cu regiunea lombară, cu suportul osos şi slănină cu şoric)

- sfertul posterior al porcului (muşchii, suportul osos al pulpei şi rasolul piciorului)

- jumătate de cap

Carnea ambalată în folie alimentară şi cutie de carton sigilată se livrează în condiţii de temperatură controlată, cu maşini speciale care au în permanenţă diagrama de frig, disponibilă la cerere.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: