Black Friday 2013: Tu ce ţi-ai dori să vezi în ofertele magazinelor?

Black Friday 2013: Tu ce ţi-ai dori să vezi în ofertele magazinelor?

Magazinele din România se pregătesc pentru Black Friday

Domo a lansat începând cu 1 noiembrie, aplicaţia „Spune ce-ţi doreşti de Black Friday!“. Aceasta vine în sprijinul tuturor pasionaţilor de reduceri tip „Black Friday“, oferindu-le acestora posibilitatea să-şi comunice aşteptările.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aplicaţia este realizată sub forma unui chestionar cu doar cinci întrebări, accesibil prin intermediul unui QR code şi/sau link web. Pentru ca rezultatele să fie cât mai exacte, Domo a alocat QR coduri diferite, în functie de localizarea geografică a respondenţilor şi în funcţie de platformele de comunicare stabilite.

Participanţii vor putea accesa aplicaţia din orice magazin Domo, de pe site-ul domo.ro, newsletter-ul Domo, campania de bannere care se va derula on-line sau din machetele de presă. Toţi participanţii la survey vor putea câştiga, prin tragere la sorţi, una din cele trei tablete Prestigio puse în joc. Valabilitatea studiului este 1 – 15 noiembrie 2013.

Rezultatele acestui studiu vor contribui la îmbunătăţirea întregului proces de ofertare pentru Black Friday. Vor fi avute în vedere aici atât aspecte care ţin de ergonomizarea reţelei de magazine şi a site-ului domo.ro, cât şi adaptarea portofoliului de produse destinate acestui eveniment pentru fiecare target în parte.

Pentru participarea la survey accesaţi link-ul de mai jos:

http://demoloyaltyinsights.cloudapp.net/MobileSurvey/ActiveSurvey?location=Site&company=Domo

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările