Zalău: Dosare penale pentru trei şoferi băuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru şoferi, cu vârste cuprinse între 22 şi 46 ani, s-au ales la acest sfârşit de săptămână cu dosar de cercetare penală, după ce au după ce au fost identificaţi de poliţişti, în trafic, încălcând anumite reguli de circulaţie rutieră.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Maria Cristea, trei dintre şoferi erau băuţi la volan, iar al patrulea conducea fără permis. Primul, un zălăuan în vârstă de 46 ani, a fost depistat vineri după-amiază, de poliţişti ai Biroului Rutierconducându-şi autoturismul pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, cu o îmbibaţie alcoolică de 1,31 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.
Seara, un tânăr în vârstă de 23 ani, din comuna Rus, a fost identificat de poliţiştii Postului de Poliţie Şimişna, în timp ce conducea autoturismul prin localitate, având o alcoolemie de 0,66  miligrame pe litru.
Sâmbătă dimineaţa, poliţiştii şimleuani au depistat în trafic un sătmărean în vârstă de 25 ani, conducând autoturismul prin localitate după ce băuse.
Toţi trei conducătorii auto au fost conduşi la spital pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
De asemenea, ultimul şofer, un clujean de 22 ani, a fost surprins în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.00, de poliţiştii Postului de Poliţie Zimbor, în timp ce conducea autoturismul pe raza localităţii Sînmihaiu-Almaşului, fără a poseda permis de conducere.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite