UPDATE Maşina Inspectoratului Şcolar, implicată într-un accident. Un copil a fost lovit în faţă la API

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina nu a fost avariată grav FOTO Olimpia Man
Maşina nu a fost avariată grav FOTO Olimpia Man

Maşina Inspectoratului Şcolar al Judeţului Sălaj a fost implicată în această dimineaţă, cu puţin timp înainte de ora 8.00, într-un accident de circulaţie petrecut în faţa Colegiului Tehnic Alesandru Papiu Ilarian.

Audi-ul Inspectoratului Şcolar a fost implicat în această dimineaţă într-un accident de circulaţie. Un copil care s-a angajat în traversarea străzii Simion Bărnuţiu prin loc nepermis, chiar în dreptul staţiei de autobuz din faţa Colegiului Tehnic "Alesandru Papiu Ilarian" a fost lovit de maşina condusă de şoferul inspectoratului şi în care se afla şi inspectorul şcolar general Gheorghe Bancea. "Mi-a sărit dintr-o datî în faţă. Nici măcar nu am apucat să-l văd", ne-a declarat şoferul imediat după accident.

Copilul a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportat imediat la Unitatea de Primire a Urgenţelor. Se pare că acesta nu a suferit răni grave. Vom reveni, însă, cu amânunte, imediat ce le avea.

Traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate timp de aproape o jumătate de oră.

UPDATE: Elevul accidentat se numeşte Vlad S., are 16 ani şi este din localitatea Cizer. Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Uregnţă Zalău, starea lui este stabilă, fiind în acest moment în curs de investigare medicală.

UPDATE 2: Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean, băiatul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral minor şi contuzie de genunchi stâng, fiind lăsat să plece acasă după finalizarea investigaţiilor medicale.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite