UPDATE Accident mortal la TenarisSilcotub Zalău. Un agent de securitate a fost spulberat de locomotivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul avea 46 de ani FOTO TenarisSilcotub
Bărbatul avea 46 de ani FOTO TenarisSilcotub

Bărbatul în vârstă de 46 de ani şi-a găsit sfârşitul strivit de tren în timp ce lucra în schimbul de noapte la fabrica de ţevi din Zalău.

Un angajat al unei companii externe care asigură servicii de pază pentru TenarisSilcotub şi-a găsit sfârşitul în noaptea de 15 spre 16 februarie, în jurul orei 3.00, după ce a fost lovit în plin de locomotiva trenului care transportă materii prime şi produse finite. Accidentul s-a produs în zona porţii de acces a trenurilor în incinta fabricii din Zalău.

Potrivit primelor cercetări, se pare că accidentul de muncă s-ar fi produs din cauza neatenţiei bărbatului, care nu a observat că locomotiva se apropie. Achetatorii nu exclud, însă, nici varianta sinuciderii. "Accidentul s-a produs în timp ce C.V., un angajat al unei companii care asigură servicii de pază pentru TenarisSilcotub, efectua rondul de pază. Primele cercetări arată că el ar fi intrat pe linia de cale ferată şi a fost lovit de o locomotivă", ne-au transmis oficialii companiei TenarisSilcotub.

Potrivit sursei citate, atât compania angajatoare şi operatorul de cale ferată, cât şi TenarisSilcotub şi autorităţile competente realizează investigaţii pentru a stabili cauzele şi circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul.

Contactaţi, reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Sălaj au precizat că instituţia a demarat o anchetă în acest caz. "Detalii privind împrejurările şi circumstanţele care au dus la producerea accidentului se vor stabili la finalizarea cercetărilor", a afirmat inspectorul-şef Luminiţa Nemeş.

În judeţul Sălaj, în 2016, s-au produs 27 de accidente de muncă, din care unul mortal.

Vă mai recomandăm:

Cadavru carbonizat găsit pe aleea unui cimitir

Biciclist mort după ce a intrat pe contrasens şi a fost izbit de o maşină

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite