Schimbare de director la Evidenţa Persoanelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patriciu Curta s-a transferat recent la Consiliul Judeţean
Patriciu Curta s-a transferat recent la Consiliul Judeţean

Consiliul Judeţean schimbă astăzi conducerea Direcţiei Judeţene pentru Evidenţa Persoanelor, după ce fostul ocupant al funcţiei de director, Aurora Dascălu, îşi încetează de astăzi raporturile de muncă prin pensionare.

Potrivit proiectului de hotărâre ce va fi suspus astăzi aprobării consilierilor judeţeni, reuniţi în şedinţă, în funcţia de director al Direcţiei Judeţene pentru Evidenţa Persoanelor este numit, temporar, Patriciu Curta. Schimbarea vine după ce fostul director, Aurora Dascălu, a împlinit vârsta de pensionare, iar la concursul organizat în perioada 17 - 19 octombrie 2011 la Agenţia Naţională pentru Evidenţa Funcţionarilor Publici nu a promovat niciun candidat.

UPDATE: 10.30: Consilierii judeţeni au aprobat numirea temporară a lui Patriciu Curta la şefia Direcţiei Judeţene pentru Evidenţa Persoanelor. După cum s-a prezentat personal în faţa consilierilor, noul director este nou venit la direcţia din cadrul Consiliului Judeţean. El s-a transferat aici de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, iar înainte de a lucra la CJAS el a fost timp de nouă ani şi jumătate consilier juridic în cadrul Primăriei Municipiului Zalău.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite