Sălaj: Trei şoferi băuţi prinşi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timpul desfăşurării din weekend a unei acţiuni pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice, poliţiştii au depistat mai mulţi şoferi care conduceau băuţi.

Potrivit datelor oferite de Tincuţa Dumuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, poliţiştii din Şimleu Silvaniei l-au oprit în trafic pe R. Ioan, de 26 ani, din localitatea Preoteasa. Acesta conducea autoturismul marca Volkswagen Golf, între localităţile Valcău de Sus şi Preoteasa, având o îmbibaţie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei,
În data de 18 iunie, ora 15,20, S. Zoltan, de 42 ani, din Zalău, a fost oprit în trafic în timp ce conducea o Dacie, pe strada Crişan, având o îmbibaţie alcoolică de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În aceeaşi seară, pe DJ 191 D, în localitatea Sîg , judeţul Sălaj, B. Marius, de 41 ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, datorită neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune cu un autoturism, care era parcat în afara părţii carosabile. Conducătorul auto a suferit leziuni uşoare şi, până la sosirea poliţiştilor, a consumat băuturi alcoolice, testarea cu aparatul alcooltest evidenţiind o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i s-au recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite