O tânără de 24 de ani a dispărut de acasă. Familia o caută disperată de trei luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a dispărut în noaptea de 18 spre 19 decembrie 2016 FOTO IPJ Sălaj
Tânăra a dispărut în noaptea de 18 spre 19 decembrie 2016 FOTO IPJ Sălaj

Poliţiştii sălăjeni caută o tânără, de 24 ani, care a plecat de acasă şi nu a revenit până în prezent. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea tinerei sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Dispariţia Ecaterinei Chifor, o tânără din Şimleu Silvaniei, judeţul Sălaj, a fost anunţată de către părinţii ei în 31 decembrie 2016, la două săptămâni după ce aceştia nu avea nicio veste de la copila lor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, tânăra locuia fără forme legale împreună cu prietenul său, în localitatea Ip, de unde a şi dispărut de altfel. "Poliţiştii au fost sesizaţi la data de 31 decembrie  2016, că tânăra a plecat din localitatea Ip, în noaptea de 18 spre 19 decembrie 2016, şi nu a mai revenit. La plecare, ea şi-a luat documentele şi lucrurile personale", au precizat oficialii IPJ Sălaj.

Aceştia au mai spus că sălăjeanca a fost dată în urmărire generală în 5 ianuarie. Ecaterina Chifor are 1,70 înălţime, constituţie atletică, ochii căprui, păr şaten, ten măsliniu.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Vă mai recomandăm:

Un bărbat dat dispărut acum două luni a fost găsit spânzurat în pădure

Copilă de patru ani dispărută din grădiniţă. Tatăl a găsit-o într-un hipermarket, la un kilometru distanţă de unitatea de învăţământ

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite