Marş pentru viaţă în Sălăj. Peste 1.000 de persoane au anunţat că ies în stradă sâmbătă împotriva avortului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1.000 de persoane din Zalău au anunţat că vor lua parte sâmbătă, 25 martie, la cea de-a treia ediţie a Marşului pentru viaţă.

Zalăul se alătură şi în acest an oraşelor care organizează marşuri în sprijinul valorilor familiei creştine tradiţionale. La manifestarea organizată sâmbătă, 25 martie, de Asociaţia "Filantropia Porolissum" Zalău, sunt aşteptaţi pentru 1.000 de oameni care vor cere oprirea avorturilor.

Evenimentul va începe la ora 14, participanţii urmând să mărşăluiască pe traseul Sala Sporturilor-Piaţa 1 Decembrie 1918. Potrivit organizatorilor, şi-au anunţat participarea reprezentanţi ai bisericilor ortodoxe, catolică, penticostală, baptistă, reformată şi ai Bisericii "Harul". Acţiuni similare sunt programate, pentru aceeaşi zi, şi în Şimleu Silvaniei şi Jibou.

Asociaţia Filantropia Porolissum a fost înfiinţată la iniţiativa episcopului Petroniu al Sălajului, în anul 2009, fiind acreditată pentru servicii de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice şi pentru servicii de informare, consiliere şi suport pentru persoane aflate în situaţii de risc social. 

Vă mai recomandăm:

„Mersul cu Iordanul“: care sunt semnificaţiile vechiului obicei creştin

Cum ne alegem naşii de cununie. De ce nu putem opta pentru un cuplu necăsătorit

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite