FOTO Unde te poţi răsfăţa, în weekend, la Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai în vogă locuri în care îţi poţi petrece, în mod agreabil, câteva ore din timpul liber este, în acest moment, terasa complexului Brilliant Parc din Zalău.

Complexul a fost inaugurat în urmă cu un an şi reprezintă, în opinia generală, topul în materie de locaţii pentru evenimente din judeţ şi poate chiar din regiune. Terasa se încadrează în acest context şi oferă clienţilor, pe lângă panorama deosebită asupra oraşului, şi posibilitatea de a servi cocktail-uri şi alte băuturi sofisticate, dar şi pizza şi orice preparat aflat în meniul restaurantului.

Preţurile sunt pe măsura prestigiului terasei. Un cocktail costă, în medie, 15 lei, o cafea – 5 lei, o pizza medie – 20 – 25 de lei, iar un desert costă 10 – 15 lei. 

În "tendinţe" este şi cafeneaua "Interieur", situată pe strada Gheorghe Doja, unde clienţii sunt aşteptaţi la o poveste şi la o cafea de calitate, proaspăt măcinată cu o râşniţă specială.

 Proprietarul este "specializat" şi în "latte art", aşa ca acolo ai ocazia să savurezi nu o simplă cafea, ci o adevărată lucrare de artă. Semnătura proprietarului o poartă şi mobilierul şi obiectele de decor ale cafenelei.

image



O seară agreabilă cu prietenii se poate petrece şi la Old Jack Pub, o tavernă situată chiar în centrul oraşului şi unde se organizează, la fiecare sfârşit de săptămână, diverse evenimente, de la concerte susţinute de artişti consacraţi, la seri de stand-up comedy ori seri tematice.


 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite