Elevii vor învăţa despre alimentaţia sănătoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unităţile de învăţământ din Sălaj vor aplica un program de alimentaţie sănătoasă şi exerciţii fizice pentru elevi, printr-un proiect promovat de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sălaj.

Potrivit informaţiilor oferite de directorul DSP Sălaj, Ligia Marincaş, în cadrul proiectului „Creşterea accesului la servicii de prevenţie medicală primară pentru copiii şi adolescenţii din România. Alimentaţia sănătoasă şi activitatea fizică în rândul copiilor şi adolescenţilor din România”, s-a deschis compeţitia pentru pachetele de dotări standard în vederea implementării de microproiecte la nivelul unităţilor de învăţământ din judeţ. Detaliile proiectului au fost transmise tuturor unităţilor de învăţământ, iar de astăzi ele pot fi găsite şi pe site-ul DSP Sălaj.
Proiectul, care are ca scop creşterea procentului de copii şi adolescenţi ce adoptă comportamente de nutriţie sănătoasă şi activitate fizică, nu alocă resurse financiare, ci doar resurse materiale standard, care vor fi direct proporţionale cu numărul populaţiei sub 19 ani din judeţ.



Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite