Doi răniţi într-un accident produs din cauza poleiului. Ce amendă a primit administratorul drumului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două persoane au ajuns la spital FOTO Arhivă
Două persoane au ajuns la spital FOTO Arhivă

Administratorul unui drum judeţean din Sălaj, unde a avut loc un accident rutier soldat cu doi răniţi, a fost amendat după ce poliţiştii au constatat că drumul era acoperit cu polei.

Administratorul drumului judeţean 191 E, Crasna-Sâg, a fost amendat de către poliţişti, după ce două persoane au fost rănite într-un accident produs din cauza poleiului de pe carosabil.

Totul s-a petrecut marţi, 14 ianuarie, când, spun reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, o tânără de 30 de ani comuna Bănişor, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 191E, între localităţile Peceiu şi Crasna, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat.

În urma impactului tânăra şi un bărbat de 52 ani, pasager în autoturism, au suferit răni uşoare. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Administratorul drumului s-a ales cu o amendă de 3.045 lei, pentru neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă.

Citiţi şi:

UPDATE Ninsori abundente în Sălaj. Alte 1.700 de gospodării au rămas fără curent. Cum se circulă pe drumurile din judeţ

Acoperişul unui saivan, prăbuşit sub greutatea zăpezii. Circa 100 de oi au fost surprinse sub dărâmături

ZalăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite