Crimă oribilă la Zalău. Un bărbat de 45 de ani și-a aruncat soția pe fereastra apartamentului, de la etajul trei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agresorul este audiat, joi, sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj după ce, noaptea trecută, soţia lui a fost găsită zdrobită, în faţa blocului, bănuiala fiind că femeia a fost aruncată pe geamul apartamentului situat la etajul trei al imobilului.

FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Potrivit ofiţerului de presă al Poliţiei Sălaj, Diana Bonce, femeia a fost găsită de un trecător, miercuri noaptea, în jurul orei 2. „A fost un apel primit la numărul de urgenţă 112, cum că în faţa unui bloc a fost găsită o persoană decedată. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că informaţia transmisă se confirmă. Cercetările se efectuează sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj", a explicat Bonce. 

Corpul neînsufleţit al femeii a fost ridicat şi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, raportul medicilor legişti fiind aşteptat în cursul acestei zile de către procurori.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, Sorin Flonta, a declarat, pentru Adevărul, că în cauză a fost deschis un dosar penal pentru omor asupra unui membru de familie. „Se fac cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs moartea victimei, există o persoană bănuită, un bărbat în vîrstă de 45 ani, însă, deocamdată, se lucrează", a spus Flonta. 

Investigaţiile coordonate de procurorul criminalist al Parchetului Sălaj sunt derulate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sălaj, care au început verificările şi audierile încă din noaptea trecută.

Potrivit unor surse din anchetă, cei doi soţi au fost miercuri seara la un botez de unde au plecat certându-se. Scandalul a continuat, apoi, şi acasă, iar la un moment dat, bărbatul şi-ar fi împins soţia pe fereastra apartamentului situat la etajul lll al clădirii.

Conform aceloraşi surse, disputa dintre cei doi a pornit pe fondul consumului de alcool al bărbatului, care a fost găsit într-o stare avansată de beţie. „Era tocmit bine, ca s-o spunem pe şleau", a spus sursa citată. 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite