Cei mai buni pescari din ţară se întrec de astăzi la Vârşolţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Veronica Ispas s-a molipsit de această pasiune de la soţul său
Veronica Ispas s-a molipsit de această pasiune de la soţul său

Pe lacul de acumulare de la Vârşolţ începe astăzi cea mai importantă fază a Campionatului Naţional de pescuit sportiv staţionar - finala naţională a competiţiei. Potrivit organizatorilor, aproximativ 120 de pescari sportivi din întreaga ţară îşi vor pune la bătaie măiestria pentru a prinde cele mai frumoase exemplare de peşte din lacul ce alimentează cu apă potabilă Zalăul.

120 de pescari din întreaga ţară, organizaţi în echipe judeţene, participă de astăzi şi până duminică, la finala naţională a Campionatului Naţional de pescuit sportiv staţionar pe echipe. Potrivit Veronicăi Ispas, reprezentantul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Sălaj, este cea mai importantă fază a Campionatului Naţional de Pescuit şi are loc în Sălaj pentru că pista de concurs de la acumularea Vârşolţ este cea mai bună din ţară.

De altfel, pentru că este cea mai bună pistă din ţară, la Vârşolţ ar putea avea loc, în 2015, Campionatul Mondial de Pescuit Sportiv Feminin. "Avem nevoie de sprijinul autorităţilor, pentru că mai trebuie făcute nişte investiţii la standurile de concurs. Mai exact, trebuie făcute acele platforme de pescuit, din lemn sau beton, de 1,5 m/1,5 m, pe care stau pescarii pe scaune", explică Veronica Ispas.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite