Avansări spectaculoase în Topul Forbes. Vezi unde se poziţionează milionarii judeţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă în Top 300 Capital nu a reuşit să intre, nici anul acesta, niciun sălăjean, Topul Forbes dat publicităţii zilele acestea îi are, printre cei mai bogaţi 500 de români, şi pe doi sălăjeni.

Doi oameni de afaceri din Sălaj apar în Topul Forbes 500 miliardari, dat publicităţii săptămâna aceasta. Este vorba despre Liviu Ciupe, coproprietarul grupului de firmeRematinvest şi, până nu demult, principalul finanţator al echipei de volei Remat Zalău. Dacă anul trecut Liviu Ciupe ocupa locul 408 în Top 500 Forbes, cu o avere estimată la 9 - 10 milioane de euro, în topul actual în regăsim cu 66 de poziţii mai sus, tocmai pe locul 342 în clasamentul celor mai bogaţi români. Avasnarea în clasament se datorează, în parte, sărăcirii „concurenţei”, dar şi creşterii valorii afacerilor sale, de la 9 – 10 milioane de euro în 2010, la 11 – 12 milioane în 2011.


Şi femeia de afaceri Lia Stanca, aflată anul trecut în top pe poziţia 462, cu o avere estimată de realizatorii topului la 7 - 8 milioane de euro, a urcat în clasament. Revista Forbes o plasează pe sălăjeancă pe locul 450, câştigând, astfel, 12 poziţii. Potrivit celor de la Forbes, Lia Stanca este asociat la 13 societăţi din Zalău, cea mai profitabilă dovedindu-se a fi anul trecut firma care se ocupă de comercializarea combustibililor.


Primele trei poziţii din top sunt ocupate, în ordine, de Ioan Niculae, Frank Timiş şi Dinu Patriciu.

Citeşte şi Niciun sălăjean nu a prins Top 300 Capital

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite