Asociaţie in memoriam Maria Zoicaş la Grădiniţa "Ion Creangă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Memoria fostei directoare a grădiniţei, ce s-a stins din viaţă în urmă cu două luni, va fi păstrată de o asociaţie înfiinţată zilele acestea. Tot acum, copii se implică în curăţenia de primăvară.

Păsărelele din curtea Grădiniţei „Ion Creangă” au de acum căsuţe ecologice. Ele au fost făcute de copiii din grupa mică – engleză, după ideea şi cu ajutorul unor elevi de la Liceul Pedagogic,  din PET-uri de 5 litri şi din beţe de lemn. Pentru că în unitate a început de luni „Săptămâna curăţeniei de primăvară la grădiniţa mea”, colegii lor din grupa mare s-au pus şi ei pe treabă, plantând bulbi de flori, panseluţe şi arbuşti. Pentru a completa curăţenia de primăvară, educatoarele au adunat planşele lor vechi şi nefolosite şi le-au dat elevilor de la Pedagogic, care, la rândul lor, le vor preda unui centru de colectare, acţiune cuprinsă în cadrul proiectului Ecoprovocarea.

image

Tot astăzi a fost lansată Asociaţia „Ion Creangă”, creată în memoria fostei directoare, Maria Zoicaş, trecută fulgerător în veşnicie în urmă cu două luni. Asociaţia are personalitate juridică şi are ca scop susţinerea dezvoltării grădiniţei. Cei care doresc pot să doneze cei 2 la sut din impozit către această asociaţie.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite