Accident: Tânără de 14 ani ucisă de un şofer băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 14 din localitatea Rus  şi-a pierdut viaţa duminică dimineaţa, în jurul orei 03,56, după ce un şofer  aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a intrat cu autoturismul într-un grup de tineri, care se întorceau pe jos de la discoteca din localitate spre casă.

Doliu şi durere fără margini într-o familie din localitatea Rus. În timp ce se deplasau pe jos, de la discotecă spre casă,  un şofer băut a intrat cu autoturismul într-un grup de tineri, în care se aflau şi cele două fiice ale familiei. Impactul a fost fatal, fiica cea mică de 14 ani a murit pe loc iar cealaltă în vârstă de 18 ani a suferit leziuni grave aflându-se acum pe patul de spital sub stricta supraveghere a medicilor.

Potrivit unor informaţii furnizate de Inspectoratul Judeţean de  Poliţie (IPJ) Sălaj, duminică dimineaţa, în jurul orei 03,56, un grup de tineri se deplasa pe partea carosabilă a drumului judeţean 108F, între localităţile Rus şi Şimişna  iar şoferul unui autoturism, S. Marius, în vârstă de 20 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat cu autoturismul în acesta. Impactul a fost fatal, o tânără de 14 ani a murit,  una de 18 ani a suferit leziuni grave, iar o alta de 17 ani a fost accidentată uşor. Potrivit IPJ Sălaj, îmbibaţia alcoolică a tânărului conducător auto a fost de de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar parbrizul autoturismului pe care îl conducea nu a fost curăţat înainte de a pleca la drum, „ din această cauză având o vizibilitate  redusă”.

Doliu în localitatea Rus

„Două surori de aici de la noi din sat. O fată de 14 ani care a murit şi cealaltă de 18 ani care am înţeles că e  accidentată grav. Fetele se întorceau de la discotecă spre casă. Doliu şi durere...Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească” , spune Alexandru Pintea , primarul comunei Rus.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite