Viorel Hizo: „Avem șansa a treia la titlu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă echipa sa a învins cu 3-0 pe cei de la Gaz Metan Mediaș, Viorel Hizo consideră că lupta pentru titlu este nu s-a terminat, iar levii săi au șansa a treia pentru a ieși campioni.

La sfârșitul partidei, „Dulăul" și-a lăudat întreaga echipă și, în ciuda rezultatului bun, el consideră că locul pe care îl ocupă în clasament reflectă și șansele pe care elevii săi le au pentru a câștiga titlul în acest sezon.

„A fost un scor mare, dar putea fi și mai mare. În acest moment avem a treia șansă la titlu. Am mai fost o dată la Vaslui și aveam doar șanse teoretice să ne salvăm de la retrogradare și am reușit. Sper să reușim și acum să luăm titlul", a declarat Hizo.

De cealaltă parte, tehnicianul găzarilor de la Mediaș consideră că formația pe care o antrenează mai are șanse teoretice la un loc în Europa League.

„Am întâlnit astăzi (n.r. ieri) o echipă pe care e greu să o bați cu așa jucători buni individuali. Se pare că meciurile directe vor decide dacă ne-am pierdut șansele de calificare în Europa League. Ar fi cazul să mai câștigăm și noi", a spus Cristi Pustai la finalul meciului.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite