Vasluiul are buget! Şedinţă de Consiliu Judeţean cu scântei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilierii Judeţeni au aprobat, într-un final, bugetul FOTO:adevarul
Consilierii Judeţeni au aprobat, într-un final, bugetul FOTO:adevarul

Începând de ieri, toate localităţile din judeţul Vaslui au buget. Cum era de aşteptat, localităţile condude de primari ai opoziţiei au primit extremd e puţini bani, spre nemulţumirea consilierilor judeţeni ai PDL sau PP-DD.

Nu ami aeste nicio noutate că judeţul Vaslui este unul dintre cele mai sărace din ţară. Acum o dovedeşte şi bugetul auster împărţit, ieri, de aleşii noştri, către unităţile administrativ teritoriale din sumele defalcate de la bugetul de stat.

Concret, din necesarul de 552 de milioane de lei, Vasluiul a primit suma de 63 de milioane de lei, din care a împărţit 22 de milioane de lei. Chiar dacă toţi primarii din judeţ au fost invitaţi înainte pentru a-şi expune problemele cu care se confruntă, o parte dintre ei nu au primit banii de care aveau nevoie. Cum era de aşteptat, amendamentele consilierilor de la PDL  nu au trecut.

2Noi nu putem practica asemnea repartizări. Nu mai comentaţi repartizările din trecut pentru că nu vă fac cinste partidului pe care îl reprezentanţi. Repartizările au ţinut cont de proiectele europene cu finanţare europeană care necesită co-finanţare“, le-a replicat preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, consilierilor nemulţumiţi.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite