UPDATE Trei elevi înjunghiaţi pe o stradă din Vaslui. Martorii relatează imagini de coşmar: ”Sângerau abundent. Erau tăiaţi la gât, pe braţe, la piept ”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locul unde a avut loc agresiunea
Locul unde a avut loc agresiunea

Trei minori de 15 ani au fost victimele unor acte de violenţă grave petrecute miercuri, 17 aprilie, seara pe o stradă din municipiul Vaslui.

UPDATE 3 Cei trei elevi înjunghiaţi sunt elevi la Liceul ”Ştefan Procopiu” Vaslui şi sunt din localitatea Văleni. În momentul agresiunii se întorceau de la cursuri. Un al patrulea tânăr, prieten cu cei trei, a fost şi el uşor rănit însă a reuşit să scape cu fuga. 

Cu toţii erau cu ghiozdanele în spate şi se îndreptau dinspre Piaţa Traian spre zona Gării. Martori relatează detalii terifiante după atac. 

”Eram de serviciu la magazin, iar când am ieşit am suferit un şoc. Erau plini de sânge din cap până în picioare. Unul dintre copii era tăiat foarte urât în zona gâtului şi sângerau abundent. Ceilalţi doi erau tăiaţi în zona pieptului, pe mâini. S-au aşezat pe bordură. Erau în stare de şoc, au apucat să spună că sunt elevi la Ştefan Procopiu. Nu am crezut că se poate întâmpla aşa ceva, în plină zi, pe stradă într-o zonă atât de circulată. Este inadmisibil. În ultimele zile, mai multe mămici s-au plâns că le-au fost furate portofelele în timp ce se deplasau pe strada Traian. Am ajuns să ne temem pentru siguranţa noastră”, a relatat vânzătoarea unuia dintre magazinele în faţa căruia s-a produs agresiunea.

Agresorul se află în prezent în custodia poliţiştilor şi este audiat. Cei trei tineri răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Unul dintre ei se află în stare gravă.

UPDATE 2 Agresorul s-a predat Poliţiei în urmă cu câteva minute. Este vorba despre un tânăr de doar 18 ani.

UPDATE 1 Cele trei victime sunt elevi la un liceu din Vaslui, iar la această oră cadrele medicale le acordă îngrijiri. Ei prezintă leziuni înjunghiate la nivelul superior. 

Ştire iniţială: Din primele cercetări, elevii, de 15, 16 şi 17 ani, au fost înjunghiaţi în urma unui conflict spontan. Agresorul a fugit spre zona gării la scurt timp după comiterea faptelor.

Potrivit primelor informaţii, cei trei minori au fost înjunghiaţi pe strada Traian din municipiul Vaslui, în apropierea sediului BCR. Mai multe echipaje de intervenţie sunt în zonă.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite