Un băiat de 14 ani, dat dispărut de opt zile, a fost găsit ucis. Cadavrul i-a fost aruncat într-o râpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrişor Sebastian Gaiţă FOTO IPJ Vaslui
Petrişor Sebastian Gaiţă FOTO IPJ Vaslui

Un băiat de 14 ani, din judeţul Vaslui, a cărui dispariţie a fost sesizată pe 23 februarie, a fost găsit mort în după-amiaza de 2 martie.

UPDATE Trupul neînsufleţit al lui Petruţ a fost descoperit de anchetatori la aroape 15 kilometri de satul natal, într-o râpă adâncă de peste 30 metri. Cel care i-ar fi condus pe anchetatori la cadavru a fost chiar principalul suspect. Audiat de poliţişti în legătură cu dispariţia minorului, Dan Mîcnea, patronul unui magazin din satul Oţeleni, a recunoscut, într-un final, că el l-ar fi omorât pe băiat.

A invocat că îl bănuia pe minor că i-ar fi incendiat în urmă cu ceva timp magazinul. După ce l-a omorât pe băiat, bărbatul a încercat să scape de cadavru, transportându-l într-o râpă din satul Oţeleni, comuna Hoceni, acolo unde principalul suspect îşi petrecuse copilăria. Zona unde a fost găsit cadavrul este una greu accesibilă. De altfel, pentru scoaterea cadavrului din râpă, anchetatorii au apelat la sprijinul pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

Principalul suspect, dus la audieri

criminal

ŞTIRE INIŢIALĂ Cadavrul băiatului a fost găsit aruncat într-o râpă. Ancheta în acest caz este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui care au identificat un suspect. Acesta este patronul unui magazin, care la această oră este audiat de anchetatori. 

Petrişor Sebastian Gaiţă din satul Guşiţei, comuna Dimitrie Cantemir a dispărut fără urmă pe 23 februarie, însă familia a sesizat dispariţia la Poliţie două zile mai târziu. Bunica băiatului a precizat că nepotul ei ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu în data de 23 februarie şi nu a mai revenit. La  data  dispariţiei, minorul purta un hanorac de culoare neagră şi pantaloni de culoare albastră. Era încălţat cu o pereche pantofi sport roşii.  

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, de pe 25 februarie, când s-a sesizat dispariţia minorului, au fost efectuate mai multe activităţi de căutare, însă fără succes. 

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui au precizat că vor comunica mai multe informaţii despre acest caz, la finalizarea audierilor din această seară.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite