Şi-a pedepsit crunt tatăl. Un bătrân a ajuns în stare gravă la spital, cu penisul tăiat de către fiu, după ce a fost prins în pat cu nora

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, din localitatea vasluiană Deleni, a ajuns în stare gravă la spital, cu penisul tăiat de către fiul său, după ce acesta l-a surprins în pat în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu nora.

Nenorocirea a avut loc aseară, atunci când Dumitru Tirmican şi nora acestuia au plănuit să mai facă o partidă de amor, aşa cum se întâmplase şi înainte. De data asta, însă, planul lor nu a putut fi du până la capăt, deoarece fiul bătrânului, Neculai Tirmican (42 de ani) şi-a urmărit soţia şi a prins-o pa aceasta cu tatăl său în cap. Orbit de gelozie, bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi i-a tăiat „bărbăţia“ tatălui său, după care  a ieşit urlând pe uliţă, spunând tuturor ce a făcut. 

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, bătrânul a suferit mai multe plăgi profunde pe organul genital, provocate de către propriul fiu cu un cuţit de bucătărie.

„Bărbatul de 71 de ani prezenta mai multe plăgi profunde la nivelul penisului, cu sângerare abundentă. După stabilizare, pacientul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Vaslui, de unde apoi a fost redirecţionat către Clinica de Chirurgie Plastică Iaşi, având în vedere starea gravă în care se afla", a declarat Dan Ungureanu, medic al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui. 

Sătenii din Deleni fac haz de necaz

Întâmplarea a făcut repede înconjurul satului, iar oamenii au început să facă haz de necaz de ceea ce i s-a întâmplat consăteanului lor mai în vârstă. Unii se miră cum de „a mai putut moşul“, alţii îl acuză pe fiul acestuia de nebunie. Cert este că toată lumea ştie un lucru: această familie este una depravată în care toţi membri sunt dependenţi de alcool. Nora bătrânului profita de acesta de câte ori îi venea pensia. Îi oferea o partidă de amor, după care îi lua banii cu care cumpăra băutură şi ţigări. „Ne-a făcut satul de râs o familie ca asta. Poate că acum le va veni mintea la cap. Mai are cinci copii pe care i-a dat la orfelinat. Nu e prima dată când se duce la socrul ei. Când stai toată ziua cu băutura în cap, normal că se ajunge la astfel de nenorociri“, ne-a spus una din vecinele familie Tirmican.

Şi-a iertat soţia

Imediat după incident, lucrurile pare că s-au calmat în casa fiului rănit în orgoliu. Neculai Tirmican a avut puterea să îşi ierte soţia pentru infidelitate, mai ales că aceasta este, din nou, însărcinată în 6 luni. „Am greşit, ştiu! Dar ce mai pot să fac? Eu mi-am iertat soţia şi sper să mă ierte şi tăticul. Chiar nu ştiu e a fost în capul meu“, ne-a mărturisit Neculai Tirmican.

Poliţiştii vasluieni au declanşat o anchetă în acest caz pentru a stabili în ce condiţii a avut loc incidentul. Agresorul va putea scăpa de o eventuală pedeapsă, în cazul în care tatăl său nu va depune plângere la Poliţie. Încadrarea juridică a faptei va fi făcută în funcţie de numărul de îngrijiri medicale.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite