Senatorul de Huşi, Nelu Tătaru, desemnat în funcţia de secretar al Comisiei pentru Drepturile Omului, Culte şi Minorităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nelu Tătaru este medic chirurg de profesie FOTO:adevarul
Nelu Tătaru este medic chirurg de profesie FOTO:adevarul

Prima sesiune ordinară din noua legislatură a adus o surpriză pentru senatorul ales în colegiul Huşi, medicul Nelu Tătaru, care a primit funcţia de secretar în Comisia pentru Drepturile Omului, Culte şi Minorităţi.

Iniţial, senatorul huşean fusese propus în Comisia pentru Apărare, ordine Publică şi Siguranţă Naţională, însă, graţiei profesiei sale de bază, senatorii l-au propulsat în funcţia de secretar al Comisiei pentru Drepturile omului, Culte şi Minorităţi.

Noua funcţie este pe placul senatorului Tătaru care consideră  că este o atribuţie de care se poate achita cu brio.

„Mă bucur mult că fac parte din această comisie a Senatului, care are preocupări atât de importante pentru viaţa oamenilor, vizând drepturile esenţiale ale existenţei acestora. Faptul că sunt medic chirurg, o profesie strâns legată de viaţa oamenilor, mă va ajuta, sunt sigur, să iau deciziile cele mai bune, ori de câte ori va fi nevoie. Vă mărturisesc faptul că a fost o onoare să fiu desemnat în funcţia de secretar al Comisiei, de către colegii mei. Desemnarea m-a responsabilizat şi îmi voi da silinţa să îmi îndeplinesc obligaţiile foarte bine“, a declarat senatorul. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite