Secretarul unei primării din Vaslui, bătut crunt de vecinul pe care l-a rugat să nu mai taie lemne cu drujba în apartament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Funcţionarul public a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, iar agresorul s-a ales cu dosar penal. Motivul agresiunii este uluitor: tânărul s-a supărat că secretarul primăriei Murgeni, care-i este vecin, i-a reproşat că taie lemne în apartament şi face zgomot.

Caz stupefiant în oraşul vasluian Murgeni. Secretarul  Consiliului Local a fost bătut pe scara blocului în care locuieşte, chiar de ziua lui, de un vecin, un băiat de 19 ani de etnie romă. Întors acasă în jurul orei 20,00, funcţionarului public nu i-a venit să creadă ce zgomote puternice se auzeau prin pereţi, de la vecinul de alături. Acesta pur şi simplu se apucase să taie lemne în apartament, folosind un topor şi, se pare, o drujbă.

Când secretarul s-a dus să îl roage să înceteze, deoarece zgomotul este infernal, în loc de discuţii, a fost luat la bătaie. Vecinul s-a luat la pumni pe funcţionar, până ce acesta, ca să scape a fugit şi a sunat la 112. Oamenii legii au venit la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă. 

Tânărul cunoscut în comunitate sub porecla „Robai” chiar tăia lemne în apartament, iar faţa tumefiată a secretarului primăriei Murgeni dovedea şi faptul că a încasat-o serios. De altfel, funcţionarul a fost dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

„În seara de 28 februarie. Poliţia Murgeni a fost sesizată prin 112 de către un bărbat de 31 de ani, cu privire la faptul că un vecin provoacă scandal la domiciliu. S-au făcut cercetări, s-a stabilit că a fost şi lovit, acesta depunând plângere. A fost indicată o persoană care l-ar fi agresat, iar în cauză se fac cercetări urmând a fi stabilită situaţia de fapt şi a fi luate măsurile legale care se impun”, a precizat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Agresorul a fost şi amendat cu suma de 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite