RUŞINOS! FC Vaslui-Gloria Bistriţa 1-1: un egal cât o înfrângere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii lui Hizo s-au făcut de râs în faţa propriilor suporterilor FOTO:adevarul
Elevii lui Hizo s-au făcut de râs în faţa propriilor suporterilor FOTO:adevarul

FC Vaslui nu a reuşit decât un egal pe teren propriu în faţa Gloriei Bistriţa, într-un meci în care elevii lui Hizo nu au jucat nimic, iar suporterii au cerut demisia antrenorului.

Oaspeţii au început bine această partidă şi au înscris încă din minutul 2, prin Cătălin Bucur care a băgat mingea în poartă în urma unui corner. Replica galben-verzilor a venit în minutul 5, însă Caue şutează peste poartă din interiorul careului. Acesta a fost momentul în care galeria Vasluiului a cerut dimisia lui Viorel Hizo.

Ca să mai spele din ruşine, Sânmărtean prinde un şut pe spaţiul porţii, însă este respins de portarul bistriţenilor. În minutul 25, elevii lui Manea pleacă pe un contraatac desenat ca la carte şi puţin a lipsit ca Andreescu să nu mărească avantajul echipei sale. În minutul 29, Antonache  trece frumos de Celeban şi şutează din interiorul careului, mingea fiind respinsă de Straton în corner. A fost momentul în care Hizo îl scoate pe Jumisse şi îl introduce în teren pe Antal.

Introdus în locul lui Nedzipi care s-a accidentat, Vasile Buhăescu trece un pic pe lângă egalare cu o lovitură de cap trimisă în braţele goalkeeper-ului bistriţean, în urma unei centrări primite de la Sânmărtean. Acelaşi Buhăescu îi aduce pe cei aproximativ 1.000 de suporteri la disperare cu un şut peste poartă trimis din interiorul careului mic al oaspeţilor. Până la pauză nu s-a mai schimbat nimic, iar suporterii şi-au pus speranţele în repriza a doua.

Vasluiul a început timid şi cea de-a doua parte a jocului, iar elevii lui Hizo au devenit ţinta ironiilor spectatorilor. Din tribune se puteau auzi remarci de genul „Dă-o-napoi!“ sau „Hai Vasile şi ne-arată cum se şutează peste poartă“.

Proaspătul intrat la oaspeţi, Curtuiuş, îl pune la grea încercare pe Straton cu un şut în minutul 55, spre furia fanilor vasluieni care au început să strige tot mai tare „Demisia!“. În minutul 65 banca tehnică a Vasluiului a cerut penalty la un contact asupra lui Sânmărtean, însă vedeta gazdelor a văzut cartonaşul galben pentru simulare şi nu va juca cu Steaua, etapa viitoare. În minutul 74 are loc o altă fază discutabilă, în urma căreia „Dulăul“ este trimis în tribune pentru proteste. Vasluienii cer, din nou,penalty după ce Antal a căzut în careu, moment în care tehnicianul a început să îl alerge pe centralul întâlnirii.

Vasluiul reuşeşte să bage mingea în poartă, după o bâlbâială în careul oaspeţilor, însă arbitrul fluieră fault la portar, spre disperarea băncii tehnice a gazdelor. O ultimă zvâcnire a Vasluiului a avut loc în minutul 87, atunci când Buhăescu l-a întins pe Oghinciuc cu un şut, respins în corner. Jucătorii Bistriţei trag de timp cât se poate de mult, însă în ultimul minut de prelungiri vasluienii reuşesc egalarea prin Sânmărtean din npenlaty.

FC Vaslui: Straton- Varela, Celeban, Charalambous, Milanov (C)-Caue- Stanciu (min. 63-Popovici), Sânmărtean, Jumisse (min.30-Antal)- Nedzipi (min40.-Buhăescu), Temwanjera

Gloria Bistriţa: Oghinciuc- Târcă, Hlincă, Iordache, Trestenicu-Enescu (min.89-Cubilla), Feher, Bucur (min.69-Mor), Radu, Chiţu, Ant6nache (min.53.-Curtuiuş)

Arbitri: Marcel Bârsă, Octavian Şovre, Istvan Nagy- Andrei Chivulete (R)

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite