Patru vasluieni, arestaţi după ce l-au bătut, legat și sechestrat pe un bărbat dintr-o comună învecinată

0
Publicat:

Patru bărbaţi din comuna Puieşti, județul Vaslui, au fost arestaţi preventiv pentru vătămare corporală şi lipsire de libertate în mod ilegal, după ce au agresat un bărbat în vârstă de 42 de ani dintr-o comună învecinată, potrivit Agerpres.

Victima a fost legată și sechestrată. FOTO Shutterstock
Victima a fost legată și sechestrată. FOTO Shutterstock

Poliţiştii au stabilit că, pe data de 22 martie, în jurul orei 20.30, persoanele bănuite de comiterea infracţiunii, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 66 de ani, l-au lovit pe bărbatul în vârstă de 42 de ani, după care l-au legat, punându-l în imposibilitatea de a se deplasa conform voinţei sale.

Victima a ajuns la spital

Omul a rămas sechestrat aproximativ cinci minute.

„În urma incidentului, bărbatul în vârstă de 42 de ani ar fi suferit vătămări corporale, cauzate, prin lovire, de către persoanele cercetate, ce vor necesita un număr de 55-60 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. În baza probatoriului administrat, poliţiştii i-au reţinut pe cei patru bărbaţi, pentru o perioadă de 24 ore. Ulterior, aceştia au fost prezentaţi Judecătoriei Bârlad cu propunere de arestare preventivă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Instanţa a admis solicitarea şi a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile a celor patru agresori.

Poliţiştii continuă cercetările pentru probarea întregii activităţi infracţionale a bărbaţilor.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite