A ajuns în spatele gratiilor după ce a lovit-o cu pumnii și a sechestrat-o în baie pe angajata de la păcănele

0
Publicat:

Un tânăr din Iaşi, dependent de jocuri de noroc, va petrece o lungă perioadă de timp în spatele gratiilor. Acest lucru se întâmplă după ce a vrut să fure încasările sălii de păcănele în care îşi pierduse banii.

Aparate tip slot machine SURSĂ Arhiva Adevărul
Aparate tip slot machine SURSĂ Arhiva Adevărul

Conform bzi.ro, individul a fost trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infraciunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhările, în acest moment aflându-se după gratii. 

Florin Bălan este tânărul acuzat de comiterea infracţiunilor menţionate. După ce a pierdut o sumă importantă de bani la aparate şi nu a reuşit să obţină niciun câştig, ieşeanul şi-a ieşit din fire şi a început să se certe cu angajata de serviciu. Acesta a mers după ea la baie şi i-a solicitat o sumă de bani, dar angajata l-a refuzat în mod politicos. Enervat la culme de pierderea banilor dar şi de refuzul primit, Florin a început să o lovească cu pumnii în faţă şi să tragă de ea, reuşind să o încuie în baie, ca să o şantajeze pentru a obţine codul de la seif. Cu toate că şi-a pus viaţa în pericol, angajata nu a cedat.

Cum a reuşit angajata să scape din baie

Din informaţiile apărute reiese că angajata sălii de jocuri a escaladat peretele interior al băii, ce are aproximativ doi metri. Ulterior, aceasta a fugit e un geam, fiind ajutată de martorul care a asistat la scena făcută de partenerul de joc. 

,,În seara de 17 spre 18 august 2022, persoana vătămată se afla în tura de noapte, când, în jurul orei 4.00, au intrat în sala de jocuri inculpatul şi martorul. Cei doi au jucat la aparatele de tip slot machine. La un moment dat, martorul a părăsit sala de jocuri. Inculpatul a rămas să se joace în continuare, dar a pierdut aproximativ 500 de lei, conform declaraţiei persoanei vătămate. Ulterior, a rugat-o pe persoana vătămată să îi împrumute o sumă de bani. În jurul orei 7.00, în timp ce angajata făcea curat în grupul sanitar al sălii de jocuri, inculpatul a pătruns în interiorul băii şi prin surprindere a lovit-o în zona feţei cu pumnii, solicitându-i cifrul seifului din incinta sălii de jocuri. Din cauza faptului că a refuzat, a împins-o într-unul dintre compartimentele grupului sanitar şi a încuiat uşa din exterior", au precizat reprezentanţii Curţii de Apel Iaşi.

Ce pedeapsă a primit ieşeanul

Florin Bălan a fost trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie, primind trei ani şi şase luni de închisoare în regim de detenţie. Sentinţa a fost pronunţată astfel: un an şi şase luni de închisoare pentru lipsire de libertate şi trei ani de închisoare pentru tâlhărie. Pedepsele s-au contopit iar bărbatul va executa pedeapsa cea mai grea.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite