O liceană din Vaslui, mâna dreaptă a primarului Vasile Pavăl pentru o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Vaslui a avut parte, astăzi, de o nouă conducere. Este vorba de două liceene din oraş care au ocupat funcţiile de primar şi viceprimar, pentru o zi, într-un proiect lansat acum patru ani de Primăria Vaslui.

Evenimentul, intitulat sugestiv „Primar pentru o zi“ a început într-o notă comică, edilul şef al municipiului reşedinţă de judeţ recunoscând că era binemeritată o zi liberă, dacă nu chiar o lună. 

Anul acesta, au fost alese să conducă frâiele oraşului două eleve. Este vorba de Georgiana Creţu, elevă în clasa a XII-a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu“, cea care a ocupat funcţia de primar, şi Mădălina Drăghici, elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Emil Racoviţă“, desemnată în funcţia de viceprimar.

Atât Georgiana, cât şi Mădălina, ne-au împărtăşit din experienţa lor din această zi şi au recunoscut că nu e uşor să ocupi o astfel de funcţie.

„Zuia de astăzi a fost una interesantă. Pot spune că a fost o experienţă plăcută pentru mine. Am învăţat că imaginea contează foarte mult mai ales atunci când eşti o persoană apreciată. Cert este că ziua de azi mi-a influenţat alegerea pe care o voi face ]n viitor atât în ceea ce priveşte studiile, cât şi cariera“, a mărturisit Georgiana Creţu.

„A fost o zi extrem de interesantă, dar şi grea. Am vizitat, împreună cu domnul viceprimar Daniel Neacşu toate instituţiile din subordinea Primăriei. Aşa am înţeles că este o muncă grea, cu multe responsabilităţi, dar dacă îţi place poţi trece peste orice dificultate“, a spus şi Mădălina Drăghici. 

La finalul zilei, cele două eleve au susţinut şi o conferinţă de presă în cadrul căreia au primit câte o diplomă şi recompensa financiară penru o zi de muncă.

„Primar pentru o zi“ este un proiect ce se derulează în fiecare an cu ocazia „Zilelor Vasuiului“. 

Citeşte şi

Iată ce artişti vor fi invitaţi să concerteze la „Zilele Vasluiului“ 

FOTO VIDEO Lecţie de viaţă: împreună şi la bine şi la greu, timp de 50 de ani

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite