Moartea suspectă a unei femei de 39 de ani din Vaslui. A refuzat să meargă la spital de teamă să nu contracteze noul coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

O femeie de 39 de ani, din municipiul Vaslui, a murit în condiţii suspecte luni, 27 aprilie, după ce cu o seară înainte a început să se simtă rău.

Soţul femeii este cel care a sunat la 112 după ajutor, după ce a găsit-o inconştientă în locuinţă. Cadrele medicale sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea femeii, aceasta fiind deja decedată.

Bărbatul a declarat ca soţia lui s-a simţit rau în cursul serii de duminică, 26 aprilie. Prezenta stări de vomă, însă nu a vrut să meargă la spital, de teamă să nu se infecteze cu noul coronavirus. 

Soţul a declarat că femeia nu a intrat în contact cu vreo persoană venită din străinătate şi a exclus varianta ca ea să fi fost infectată. Cauza exactă a decesului va fi stabilită după efectuarea necropsiei. 

Cadavrul a fost preluat de către lucrătorii Serviciului de Medicină Legală, poliţiştii deschizând dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă.

Pentru a elimina orice risc, administraţia blocului 377, unde locuieşte familia în cauză, a dezinfectat spaţiul scării.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite