INCREDIBIL Un bărbat de 52 de ani a ajuns la spital cu un spray în fund. Susţine că a fost violat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a ajuns la spital după trei zile de când ar fi fost violat
Bărbatul a ajuns la spital după trei zile de când ar fi fost violat

Un bărbat de 52 de ani din comuna vasluiană Tutova a ajuns la spital ieri dimineaţă cu un spray-deodorant introdus în anus

Marin Onorel povesteşte că a păţit ruşinea vieţii lui în urmă cu trei zile, atunci când a fost luat „la ocazie" de doi tirişti. Aceştia ar fi profitat de el, l-au dat jos din vehicul pe un câmp şi l-au violat. După ce bărbaţii l-au siluit, victima povesteşte cu lacrimi în ochi că violatorii şi-au bătut joc de el şi i-au băgat un deodorant marca Denim în fund.

Mi-e şi ruşine să povestesc ce am păţit, că e mama aici de faţă. Şi-au bătut joc de mine", a povestit bărbatul.

De ruşine, Marin Onorel nu a mers la spital până când nu a început să se simtă rău. A ajuns la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman" din Bârlad, acolo unde medicii l-au diagnosticat cu „corp străin intrarectal".A fost operat de către medici, iar acum se simte bine. Spray-ul cu pricina a fost ridicat ieri de poliţişti care au demarat o anchetă în urma reclamaţiei de abuz sexual înaintată de vasluian.

„Noaptea trecută, am fost sesizaţi că s-a prezentat la spital un bărbat care afirma că a fost victima unei agresiuni sexuale. În cauză se fac cercetări", ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite