Hoţul de ciocolată din Vaslui a atacat din nou. Ce scuze invocă tânărul prins după ce a sustras peste 400 de bucăţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 28 de ani din judeţul Vaslui, cercetat pentru furtul a peste 400 de ciocolate din două supermarketuri din oraş a fost prins de prins din nou în flagrant după ce a sustras tot ciocolată.

Andrei Iancu (28 ani) a fost prins în flagrant de agenţii supermarketului Carrefour din Vaslui luni, 27 noiembrie, după ce a sustras 20 de ciocolate de pe rafturile magazinului şi le-a ascuns în haine. 

Alertaţi, poliţiştii de investigaţii criminale ajunşi la faţa locului au constatat că hoţul este acelaşi care a fost reţinut la începutul lunii noiembrie pentru fapte similare. Atunci procurorii au dispus cercetarea tânărului sub control judiciar.

Tânărul de 28 de ani nu fura orice tip de ciocolată, ci doar tabletele cu ghimbir. Angajaţii magazinelor au devenit suspicioşi şi au început să monitorizeze camerele de supraveghere în momentul în care au observat că de pe rafturi dispar cantităţi importante de ciocolată, doar de un anumit tip. 

Hoţul a declarat poliţiştilor că fura ciocolată pentru consum propriu, pentru că îi plac foarte mult dulciurile, dar şi pentru a face rost de etnobotanice. Anchetatorii nu au stabilit deocamdată dacă dulciurile erau vândute sau pur şi simplu oferite la schimb cu drogurile sintetice. Interogat de procurori, hoţul a susţinut că achiziţiona drogurile de pe raza judeţelor Bacău şi Iaşi.

După comiterea noului furt, procurorii nu au mai manifestat clemenţă şi au înaintat judecătorilor propunerea de arestare preventivă a hoţului care susţine că nu se poate abţine de la ciocolată. Propunerea de arestare urmează a se judeca marţi la Judecătoria Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite