HC Vaslui-Dinamo II, miercuri, ora 15:00

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Handbaliştii vasluieni vor să obţină victoria FOTO:adevarul
Handbaliştii vasluieni vor să obţină victoria FOTO:adevarul

HC Vaslui va întâlni mâine (n.r.-miercuri 22 mai 2013) pe teren propriu pe Dinamo II Bucureşti, într-un meci contând pentru penultima etapă a Diviziei A la handbal masculin.

În ciuda faptului că cei din conducerea clubului vasluian de handbal au solicitat ca meciurile din ultimele două etape ale acestui sezon să se joace mai repede, Federaţia română de Handbal (FRH) nu a fost de acord cu aceste reprogramări şi a decis să se respecte programul.

Astfel, elevii lui Leonard Bibirig vor da piept, mâne, pe teren propriu, cu Dinamo II, într-un meci la care handbaliştii vasluieni fac un apel către suporteri să umple Sala Polivalentă.

Chiar dacă şi anul acesta s-a ratat şansa de a promova pe prima scenă a handbalului românesc, HC Vaslui vrea să termine acest sezon pe podium, pe locul 3, motiv pentru care trebuie neapărat să învingă în ambele partide rămase până la final. 

Teoretic, formaţia vasluiană pleacă cu prima şansă atât în meciul de mâine, cât şi în cel din ultima etapă, atunci când va juca în deplasare la Universitatea Târgovişte, ţinând cont de aşezarea în clasament. Dimo II ocupă poziţia a 12-a, iar adversarii din ultima rundă ocupă locul 13. 

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite